top of page

Wie zijn wij?

Wij begeleiden 4x4 reizen naar o.a. Portugal, Andalusië, IJsland, Marokko, Noorwegen, Ierland, Wales en Lake-District.

Met je eigen (of gehuurde) 4x4 auto nemen wij je mee op een ontdekkingsreis langs de mooiste plekjes op onze bestemmingen. De wegen daarnaartoe zorgen voor genoeg uitdagingen voor iedereen. We proberen altijd zoveel mogelijk 'kwalitatief' off-road te rijden, dit doen we zelfs op de heen- en terugweg naar onze bestemmingen. 

'Wij maken graag een reisprogramma op maat'

Naast ons reisprogramma kun je ook bij ons terecht met een eigen datum.

Heb je een groep bijeen die op een specifieke datum ergens heen wil? Wij brengen jullie wensen in kaart en zullen een programma op maat maken.

Over ons

Op een dag koop je een terreinauto met 4 aangedreven wielen, een auto die je eigenlijk al veel langer op het oog had maar zoals veel dingen in het leven wordt dat uitgesteld. Langzaam aan begin je een beetje te spelen op terreinen en ga je bedenken wat er nog meer mogelijk is met zo'n auto. Reizen?


Dat deden we al, niet met een 4x4 maar op de motor of de 'normale' auto. Zweden, Schotland, Ierland, Tsjechië, Italië, Oostenrijk en noem zo maar op. Zelf routes uitzetten hadden we al veel ervaring mee, zeker op het eiland van onze Westerburen. Dit moet toch ook kunnen met de 4x4?

Jazeker, we hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn met onze navigatiemiddelen en ouderwetse kaarten aan de slag gegaan. Daarnaast hebben we wat vrienden/kennissen hierover aangesproken en zo hadden we al snel de boot naar Engeland geboekt!


Spannend, want klopt het wat ze zeggen? is het echt zo mooi en zijn de greenlanes echt zo gaaf om te rijden? Hierover kunnen we heel kort zijn ja en ja! Wat een gevoel om door de prachtig ongerepte natuur te rijden, om op plekken te komen die normaal niet bereikbaar zijn. Eten maken we onderweg in het veld en dan genieten van een stilte die we in Nederland nauwelijks kennen. De ideale combinatie van ontspanning en spanning. Wat een leuke hobby!


Dit moet voor veel meer 4x4 rijders van het vasteland bereikbaar worden. Flex Adventure 4x4 is geboren! Ontstaan door de passie door het avontuurlijke te combineren met het 4x4 rijden.


Met avontuurlijke 4x4 groet,

Kay & John

bottom of page